Składniki:
marcepan | 200 g |
mąka pszenna | 260 g |
proszek do pieczenia | 1 łyż. |
sól | 1 szczypta |
cukier drobny | 50 g |
jajko | 1 szt. |
mleko | 200 ml |
olej | 6 łyż. |
płatki migdałowe | 1 garść |
jagody | 2 mrożone |
marcepan | 200 g |
mąka pszenna | 260 g |
proszek do pieczenia | 1 łyż. |
sól | 1 szczypta |
cukier drobny | 50 g |
jajko | 1 szt. |
mleko | 200 ml |
olej | 6 łyż. |
płatki migdałowe | 1 garść |
jagody | 2 mrożone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: