Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Małosolne z pomidorem i orzechami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórki małosolne 3 szt
pomidor 2 szt
orzechy włoskie garść
parówka sojowa
jogurt 5 łyżek
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Małosolne z pomidorem i orzechami

Ogórki pokrój w plasterki. Pomidory umyj (możesz sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki), pokrój w kawałki, przełóż do salaterki. parówkę pokrój w kawałki (można wcześniej podgrzać). Orzechy lekko przesiekaj. Jogurt wymieszaj ze szczypta soli i pieprzu oraz z ziołami prowansalskimi. Polej sałatkę i wymieszaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak