Składniki:
Ciasto: | |
mąka | 3 szklanki |
jajko | 3 szt |
cukier | 4 łyżki |
mleko | 3/4 szklanki |
margaryna | 150 g |
drożdże | 5 g |
sól | szczypta |
masa | |
mak | 500 g |
białko | 3 szt |
aromat migdałowy | 1 szt |
cukier | 3 łyżki |
DODATKOWO: | |
jajko | 1 szt |
Ciasto: | |
mąka | 3 szklanki |
jajko | 3 szt |
cukier | 4 łyżki |
mleko | 3/4 szklanki |
margaryna | 150 g |
drożdże | 5 g |
sól | szczypta |
masa | |
mak | 500 g |
białko | 3 szt |
aromat migdałowy | 1 szt |
cukier | 3 łyżki |
DODATKOWO: | |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: