Przepis i sposób przygotowania na: Makaronowa zapiekanka
Kroki postępowania
Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Do gorącej wody dodać kostkę drobiową, koncentrat pomidorowy i starty ser, dobrze wymieszać.
makaron rurki | 500 g |
olej | 3 łyżki |
kiełbasa cienka | 1 pętko |
pieczarki | 0,5 kg |
cebula | 3 szt |
ser żółty | 100 g |
jajko | 4 szt |
oregano | 1 łyżka |
tłuszcz | |
sól i pieprz | |
sos pomidorowy | |
koncentrat pomidorowy | 1,5 słoiczka |
kostka drobiowa | 1 szt |
oregano | 1 łyżka |
ser do posypania | 100 g |
woda | 1,5 (gotowana) |
ser żółty | 100 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: