Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z mięsem mielonym i fasolką
Kroki postępowania
Fasolke ugotowac w soli i 1 łyżce cukru
Smacznego :)
makaron rurki | 300 g ok. |
mięso mielone | 300 g |
fasolka szparagowa | 200 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
ser żółty | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżka |
sól | 0,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: