Makaron z farszem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    0,5 kg
  • kapusta kiszona

    0,5 kg
  • sól, pieprz

  • makaron

    opakowanie
  • grzyby

    0,25 dowolne
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron gotujemy. W miedzy czasie gotujemy oddzielnie kapustę a na patelni podsmażamy mięso z grzybami. Gdy kapusta zmięknie krajemy ja drobniej dodajemy mięso z grzybami i doprawiamy. Całość mieszamy i łączymy z makaronem.
Pyszne!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat