Makaron w cieście francuskim

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    2 opakowania
  • makaron świderki

    pół opakowania
  • keczup

  • pieczarki

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić drobno. Usmażyć na patelni. Czekać aż odparuje woda. Następnie makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Ciasto francuskie rozwinąć na stolnicy. Polać keczupem i rozsmarować. Nakładać po trochę pieczarek i makaronu. Piec 25 minut w 200 st.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
owocówka 20.12.2011 06:56
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat