Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron w cieście francuskim

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 2 opakowania
makaron świderki pół opakowania
keczup
pieczarki 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron w cieście francuskim

Pieczarki pokroić drobno. Usmażyć na patelni. Czekać aż odparuje woda. Następnie makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Ciasto francuskie rozwinąć na stolnicy. Polać keczupem i rozsmarować. Nakładać po trochę pieczarek i makaronu. Piec 25 minut w 200 st.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owocówka 20.12.2011 06:56
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak