Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Makaron w cieście francuskim

5.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie
2 opakowania
makaron świderki
pół opakowania
keczup
pieczarki
20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron w cieście francuskim

Pieczarki pokroić drobno. Usmażyć na patelni. Czekać aż odparuje woda. Następnie makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Ciasto francuskie rozwinąć na stolnicy. Polać keczupem i rozsmarować. Nakładać po trochę pieczarek i makaronu. Piec 25 minut w 200 st.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owocówka 20.12.2011 06:56
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak