Makaron pesto z wędzoną rybą i tofu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron

    2 szkl
  • pesto

    3 łyżki
  • oliwa

  • ryba wędzona

    1 filet
  • parmezan

    1 łyżka
  • tofu

    150 g
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente. Na patelni rozgrzać oliwę i wrzucić makaron, podsmażyć go. Dpdać pesto i wędzoną rybę porwaną na kawałki. Na koniec dodać pokrojony w kostkę tofu i doprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posypać parmezanem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat