MAKARON PENNE ZE SZPINAKIEM I SEREM PLEŚNIOWYM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron penne

    1 OPAKOWANIE
  • szpinak mrożony

    1 OPAKOWANIE
  • czosnek

    3-4 ZĄBKI
  • śmietana

    3-4 ŁYŻKI
  • ser lazur

    2 SZT
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

SZPINAK ODPAROWAĆ, DODAC CZOSNEK, W DRUGIM NACZYNIU ROZPUSCIC SER I DODAC DO SZPINAKU.DODAC SMIETANĘ.POWSTANIE SOS, KTÓRYM ZALEWAMY MAKARON.PYCHA

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (102)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 16.02.2013 17:15
przepyszne
Jastinka 26.02.2012 13:09
świetne
gosia47-47 10.01.2012 08:08
jakoś szpinaka nie lubię
agogo2 02.01.2012 22:34
pyszne
owocówka 15.11.2011 07:38
super
Misia90 01.08.2011 19:18
fajne
olivka 31.07.2011 19:16
Zrobie bo lubie makaronowe dania, tylko z ciemnym makaronem koniecznie
Jastinka 11.04.2011 21:51
ciekawe
bernadetta2 07.04.2011 10:59
ciekawe
Anna152 22.02.2011 12:13
b.dobry

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat