lukier waniliowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białko

    3 sztuki
  • sok pomarańczowy

    2 łyżki
  • cukier puder

    1/2 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Miksować i ubijać wszystkie składniki, dopóki lukier nie stwardnieje. Jeżeli lukier nie ma dostatecznie twardej konsystencji, dodać 3 łyżki cukru pudru.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 25.10.2011 18:35
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat