Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z limonką
Wykładamy na grill i grillujemy z obu stron, polewamy winem i przyprawiamy solą i pieprzem.
Skrapiamy sokiem z dwóch plastrów limonki.
Podajemy na talerz z pokrojonymi plastrami limonki.
łosoś | 200 gram |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 4 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
Grill przyprawa klasyczna Prymat | 1 łyżka |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
limonka | 1 szt |
wino białe wytrawne | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: