Łosos pieczony

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś dzwonka

  • cytryna

  • masło

  • Kucharek przyprawa uniwersalna

  • Czosnek suszony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia oprószyć solą i czosnkiem. Blaszkę nasmarować oliwą. Ułożyć dzwonki, na każdym położyć plasterek cytryny i plasterek masła, po wierzchu posypać delikatnie kucharkiem. Piec w 180 stopniach około 1 godz.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pani Domu 21.02.2014 19:41
smaczny taki łosoś
Ada-Gaba 31.10.2012 07:10
pyszny obiadek
Rybciia 07.09.2012 13:09
prawdziwa pychotka :-)
Motorek 01.01.2012 20:44
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat