Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka duszona w sosie pieczeniowym
Smacznego:))
łopatka bez kości | 50-70 dag |
cebula | 1 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 szt |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
majeranek | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
musztarda | 2-3 łyżki |
koperek | 1-2 łyżki |
sos pieczeniowy | 1 szt |
olej do smażenia | |
kostka rosołowa | 1-2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: