Łódeczki faszerowane rzodkiewką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek sałatkowy

    1 sztuka
  • jogurt naturalny

    1 łyżka lub serek naturalny
  • szczypiorek

  • sól

  • pieprz

  • pomidor

    2 półplasterki
  • rzodkiewka

    1 pęczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórka obrać ,przekroić na pół i wydrążyć. Rzodkiewki umyć i pokroić na mniejsze kawałki. Wymieszać z serkiem,posiekanym szczypiorkiem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Połówki ogórka napełnić farszem z rzodkiewki i udekorować kawałkami pomidora nadzianymi na wykałaczkę.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sara1 28.05.2012 09:18
bardzo epetyczne
emylka86 09.02.2012 20:13
jeść same czy z czymś dodatkowo podawać?
PaniMISIOWA 31.01.2012 18:53
fajny pomys?
kanu83 24.10.2011 21:12
mniaaaam
Gosia40 25.06.2011 21:29
Zapowiada się smacznie:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat