Lód pomarańczowy

Lód pomarańczowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok z pomarańczy

    2
  • woda

  • cukier

    80g
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Lód pomarańczowy

Wodę gotujemy z sokiem pomarańczowym aż do uzyskania 1/4 płynu. Mieszając dodać cukier. Potem przelewamy płyn do pojemnika na lód i zamrażamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Joanna108
Joanna108 24.05.2012 22:41
świetne i pomysłowe
gosia561 03.07.2011 15:11
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat