lemoniada imbirowojeżynowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok z jeżyn

    1 szkl
  • lód

    1 kostka
  • woda

    1 l
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

syrop imbirowy i sok z jeżyn wlać do wysokiej szklanki i dopełnić wodą mineralną oziębiona uprzednio. podawać najlepiej z kawałkami lodu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat