LEMONIADA ARBUZOWA Z MELISĄ I MIĘTĄ

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • arbuz

    200 g
  • mięta liście

    1 garść
  • listki melisy

    1 garść
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • miód

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:

Arbuza miksujemy z sokiem z cytryny, miodem, ziołami i kostkami lodu.

Podajemy od razu!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara13 30.06.2016 21:30
świetna lemoniada i na dodatek właśnie szukałam takiego przepisu
Renataj 30.06.2016 21:13
Z pewnością smakuje obłędnie:)
Katarzyna59 30.06.2016 20:43
super, extra
iziona 30.06.2016 17:28
Co kupie arbuza na taką lemoniadę to go zjem zanim zrobię :):)
benka 30.06.2016 17:11
Orzeźwiająca :)
VioletoweKucharzenie 30.06.2016 10:50
idealna na upały!
Maridka19 30.06.2016 09:59
Pyszna lemoniada na upalne dni :)
Łukasz15 30.06.2016 09:28
fajny przepis
marzut 30.06.2016 08:44
super lemoniada
Ola1984 30.06.2016 08:00
Fajny, orzeźwiający napój, u mnie zwany arbuzadą :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat