LEMONIADA ARBUZOWA Z MELISĄ I MIĘTĄ

LEMONIADA ARBUZOWA Z MELISĄ I MIĘTĄ

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • arbuz

    200 g
  • mięta liście

    1 garść
  • listki melisy

    1 garść
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • miód

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:

Arbuza miksujemy z sokiem z cytryny, miodem, ziołami i kostkami lodu.

Podajemy od razu!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Barbara13

30.06.2016 21:30
świetna lemoniada i na dodatek właśnie szukałam takiego przepisu

Renataj

30.06.2016 21:13
Z pewnością smakuje obłędnie:)

Katarzyna59

30.06.2016 20:43
super, extra

iziona

30.06.2016 17:28
Co kupie arbuza na taką lemoniadę to go zjem zanim zrobię :):)

benka

30.06.2016 17:11
Orzeźwiająca :)

VioletoweKucharzenie

30.06.2016 10:50
idealna na upały!

Maridka19

30.06.2016 09:59
Pyszna lemoniada na upalne dni :)

Łukasz15

30.06.2016 09:28
fajny przepis

marzut

30.06.2016 08:44
super lemoniada

Ola1984

30.06.2016 08:00
Fajny, orzeźwiający napój, u mnie zwany arbuzadą :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat