Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekka surówka z włoskiej kapusty

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 0,5
marchewka 1
cebula 0,5
koperek
olej 6 łyzek
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Lekka surówka z włoskiej kapusty

Kroki postępowania

1
Kapustę włoską jak najdrobniej siekamy. Marchewkę obieramy i ścieramy na wąskich oczkach, natomiast cebulę kroimy w kostkę. Umyty koperek bardzo drobno siekamy.
Krok 1 - Lekka surówka z włoskiej kapusty foto
2
Wszystkie pokrojone warzywa przekładamy do miski, dodajemy olej oraz przyprawy wedle potrzeby
Krok 2 - Lekka surówka z włoskiej kapusty foto
3
calość bardzo dokładnie mieszamy i podajemy do obiadu.
Krok 3 - Lekka surówka z włoskiej kapusty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 07.09.2012 21:33
świetna
babajaga1969 07.09.2012 21:06
naprawdę zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak