Legumina piankowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białko

    9-10 szt
  • cukier puder

    1 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ubic pianę z białek, dodając stopniowo cukier puder. Dodac konfiturę, wymieszac. Wyłożyc do naczynia do zapiekania i wstawic do gorącego piekarnika. Gdy legumina sie zarumieni wyjęc i polac śmietanką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 21.05.2011 15:33
słodkie
kielcok1 03.05.2011 16:56
tego nie jadłem
rakow2 30.01.2011 14:58
ciekawe
agata1722 28.12.2010 11:24
ciekawy przepis
monisia1977 24.08.2010 11:10
dobre
MAŁGORZATA108 05.07.2010 18:30
Pycha, polecam.
Krzysztof42 05.07.2010 14:51
ciekawe jaka w smaku?
Ela20 05.06.2010 10:03
Fajne i lekkie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat