Łazanki z kapustą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron łazanki

    1 opakowanie
  • kapusta kiszona

    pól kg
  • cebula

    2
  • boczek wędzony

    15 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron ugotować i odcedzić. Boczek pokroić w drobna kosteczkę i usmażyć na patelni. Kapustę udusić razem z posiekana cebulą, następnie dodać boczek chwile poddusić razem i wymieszać z makaronem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 01.01.2013 02:20
dobre
PaniMISIOWA 18.01.2011 18:06
nie ma jak łazanki
buksiak12 03.09.2010 12:54
ciekawy przepis
buksiak12 03.09.2010 12:54
ciekawy przepis
Dorota71 03.09.2010 12:19
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Dorota71 03.09.2010 12:19
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Emilia22 03.09.2010 11:05
bardzo interesujący przepis
Emilia22 03.09.2010 11:05
bardzo interesujący przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat