Przepis i sposób przygotowania na: Kurtosz, kurtoszkolac, wersja mini
Kroki postępowania
Upieczone ściągamy z rurek, smarujemy mlekiem i mieszamy z posypkami.
drożdże świeże | 30 g |
mleko | 200 ml |
cukier | 10 g |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mąka pszenna | 350 g |
jajko | 1 szt |
sól | 1/2 łyżeczki |
cynamon Prymat | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 3 łyżki |
wiórki kokosowe | 3 łyżki |
orzechy włoskie | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: