Składniki:
podwójne filety z piersi | 2 szt |
pieczarki | 25 dag |
śmietana 30% | 3/4 szkl |
oliwa | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 2 łyżki |
rosół drobiowy | 1 kostka |
czerwony pieprz | 1/2 łyżki |
cebula | 1 szt |
podwójne filety z piersi | 2 szt |
pieczarki | 25 dag |
śmietana 30% | 3/4 szkl |
oliwa | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 2 łyżki |
rosół drobiowy | 1 kostka |
czerwony pieprz | 1/2 łyżki |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: