Przepis i sposób przygotowania na: Kulki mięsne z dipem śmietanowym
Sos : śmietanę wymieszałem z majonezem , sokiem z cytryny i posiekanym oregano , doprawiłem solą i świeżo mielonym pieprzem .
mielona wołowina | 250 g |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 4 |
ząbek czosnku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
jajko | |
parmezan starty | 50 g |
sól i pieprz | |
oliwa | 3 łyżki |
śmietana 12% | 100 ml |
majonez | 2 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
oregano świeże | garść |
oliwki czarne | |
oliwki zielone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: