Przepis i sposób przygotowania na: Kulki mięsne w zalewie octowej
Kroki postępowania
Smacznego!
szynka wieprzowa | 500 gramów |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
jajko | 1 sztuka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
woda | 2 szklanki |
cebula biała | 2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 sztuki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 sztuk |
ocet | 1/2 szklanki |
cukier | 1 łyżka |
Smacznego!
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: