Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Kulki mięsne:
-
szynka wieprzowa
500 gramów -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
1 łyżka -
jajko
1 sztuka -
Kucharek przyprawa uniwersalna
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Zalewa octowa
-
woda
2 szklanki -
cebula biała
2 sztuki -
Liść laurowy suszony Prymat
3 sztuki -
Ziele angielskie całe Prymat
3 sztuki -
Pieprz czarny ziarnisty Prymat
10 sztuk -
ocet
1/2 szklanki -
cukier
1 łyżka
Przepis i sposób przygotowania Kulki mięsne w zalewie octowej
Kroki postępowania






Smacznego!
Komentarze (6)