Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kruszonka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

margaryna kostka 1/2 szt
cukier 3/4 szklanki
mąka 1 szklanka
wiórki kokosowe 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: kruszonka

Margarynę posiekać dokładnie z mąką i cukrem. Na koniec dodać wiórki kokosowe i wymieszać. Kruszonkę używamy do wykończenia góry różnych ciast np. drożdżowych, kruchych itp.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 10.04.2013 12:57
Też robię.
dorotka0000025 20.02.2013 14:16
dobra kuruszonke trzeba umiec zrobic
Henryka2 27.12.2012 18:38
Kruszonka nie jest samodzielną potrawą - naruszenie regulaminu.
Henryka2 27.12.2012 18:38
Kruszonka nie jest samodzielną potrawą - naruszenie regulaminu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak