Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik z kus-kusem i warzywami
Kroki postępowania
Dodać różyczki kalafiora, pokrojoną kapustę pekińską i pieczarki pokrojone w plasterki.
Gotować 10 minut, żeby kalafior lekko zmiękł.
Doprawić do smaku.
karkówka | 350 g |
udka kurczaka | 2 średnie |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
kapusta pekińska | 1/2 małej |
groszek | 1/2 puszki |
kukurydza | 1/2 puszki |
kalafior | 1/2 małego |
pieczarki | 200 g |
przyprawa do zup | |
kus-kus | 1 woreczek |
marchewka | 2-3 średnie |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: