Przepis i sposób przygotowania na: Kruche z budyniem i rabarbarem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-budyniem-i-rabarbarem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-budyniem-i-rabarbarem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-budyniem-i-rabarbarem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-budyniem-i-rabarbarem4-2.jpg)
![Krok 5 - Kruche z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-budyniem-i-rabarbarem5-2.jpg)
![Krok 6 - Kruche z budyniem i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-z-budyniem-i-rabarbarem6-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szkl |
margaryna | 200 g |
cukier | 1/2 szkl |
cukier waniliowy | 1 torebka |
jajko | 2 szt |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
rabarbar | 1 kg |
budyń śmietankowy | 1 szt |
cukier puder | do posypania ciasta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: