Przepis i sposób przygotowania na: Kruche babeczki
Schłodzoną śmietankę ubić na sztywno. Pod koniec ubijania wsypać śmietanę fix, delikatnie ubić. Następnie dodać serek, wymieszać. Gotową masą napełnić babeczki. Dekorować wg uznania.
margaryna | 20 dkg |
żółtko jajek | 2 szt |
mąka pszenna | 35 dkg |
cukier puder | 10 dkg |
śmietana | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
śmietana 30% | 1.2 litr |
Masa grysikowa: | |
śmietan fix | 1 op |
serek homogenizowany | 140 gram |
brzoskwinie w puszce | 1 op |
żelki | 1 op |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: