Przepis i sposób przygotowania na: Królewicz
Pierwszy blat ciasta przyrywamy 1 częścią gorącego kremu i na to kładziemy biszkopt i resztę kremu i przykywamy 2 blatem ciasta i polać polewą. Życze smaczengo :) W razie niejasności pytać :)
Ciasto: | |
mąka pszenna | 3 szklanki |
cukier kryształ | 3/4 szklanki |
margaryna | 150 dag |
jajko | 1 sztuka |
miód prawdziwy | 2 łyżki |
KREM;CUKIER | 1 szklanka |
mleko | 1/2 litra |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cukier wanilinowy | 2 sztuki |
margaryna | 250 gram |
polewa czekoladowa | |
Biszkopt | 4 jajek |
Soda oczyszczona Prymat | 1 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: