Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KROKIECIKI Z FASOLKĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała fasola 1 puszka
jaja 2 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
sól do smaku
olej do smażenia
łosoś wędzony 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: KROKIECIKI Z FASOLKĄ

Wykonanie:
Fasolkę z puszki rozetrzeć na miazgę widelcem, połączyć z rybą i z jednym ugotowanym pokrojonym jajem. Masę wymieszać z 3 łyżkami bułki tartej i surowym jajkiem. Przyprawić do smaku, kształtować owalne krokiety, panierować w bułce z mąką i smażyć na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cranberry 19.05.2013 10:03
pysznie wygląda :)
Krzysztof15 18.05.2013 22:42
nie jadłem jeszcze
msmors 18.05.2013 22:28
ciekawy przepis
Pietruszka 18.05.2013 22:11
z dodatkiem ryby nie jadłam, ciekawe
kokoszka
kokoszka 18.05.2013 22:09
uwielbiam wszelkie krokiety
Magda24 18.05.2013 21:48
orginalne nadzienie do krokietów, ale ja lubię takie - smaczne
babajaga1969 18.05.2013 21:36
ciekawe i na pewno smaczne
Janina 18.05.2013 20:47
Ciekawe połączenie
eMMe 18.05.2013 19:21
Na pewno pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak