Przepis i sposób przygotowania na: Krem z porów
Na łyżce masła podsmażamy pokrojoną w kosteczkę cebulę.
Zielona cebulkę drobno siekamy.
Zupę posypujemy zieloną cebulą oraz podsmażoną cebulką.
Smacznego!!!
pory | 2 sztuki |
mleko | 3/4 szklanki |
ziemniaki | 3-4 sztuki |
bulion warzywny | 1 litr |
masło | 3 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
cebulka zielona | 2 sztuki |
sól do smaku | |
pieprz do smak | |
curry do smaku | |
gałka muszkatołowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: