Krem z Makreli

Krem z Makreli

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makrela

    150 g
  • śmeitana kwaśna

    2 łyżki
  • sok z cytryny

    1 łyżeczka
  • ogórek kiszony

    1 sztuka
  • sól

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

z makreli usunąć ości zmiksować ze śmietaną i sokiem ogórek drobno pokroić wymieszać z makrelą przyprawić z solą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat