krem twarogowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    20 dag
  • masło

    1 kostka
  • cukier puder

    2/3 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser przemielić.Masło z cukrem utrzeć z cukrem pudrem na puszystą masę ido utartej masy powoli dodać twaróg.Nadaje się do ciast,tortow i kruchych babeczek

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krzysztof15 13.11.2012 19:04
super
Ewelina47 22.02.2012 20:34
extra
Luki 29.01.2012 12:51
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat