Składniki:
Bulion grzybowy | 2 kostki |
cebula | 1 szt |
masło | 3 dag |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
śmietana | 10 dag |
ziemniaki | 10 dag |
pieczarki | 15 dag |
serek topiony | 1 szt |
pęczek natki pietruszki | 1/2 szt |
sól | |
pieprz |
Bulion grzybowy | 2 kostki |
cebula | 1 szt |
masło | 3 dag |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
śmietana | 10 dag |
ziemniaki | 10 dag |
pieczarki | 15 dag |
serek topiony | 1 szt |
pęczek natki pietruszki | 1/2 szt |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: