Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krakersy z makrela

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona
paczka krakersów
ser żółty 15 dag
ketchup 4 lyzki
majonez 4 lyzki
peczek szypiorku
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: krakersy z makrela

Makrele oczyszamy z osci i skory. Rozgniatamy widelcem . Ser trzemy na tarce. Rybe laczymmmy z serem szczypiorkiem, majonezem i ketchupem. Doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Paste nakladamy na krakersy i posypujemy szcypiorkiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 29.06.2013 08:17
smaczne to
fotoviderek 27.04.2013 08:04
Świetny pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak