Krakersy owsiane

Krakersy owsiane

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka owsiana

    4 szkl
  • NASIONA SLONECZNIKA

    1 szkl[mogą być orzechy dowolne]
  • woda

    1 szkl
  • sól

    1 łyżeczka
  • olej

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Krakersy owsiane

Do mąki owsianej dodawać powoli zmiksowane pozostałe składniki,delikatnie mieszając następnie uformować małe krakersy o dowolnym kształcie i ułożyć na wysmarowanej olejem forolejemolejem formie,piec w piekarniku przez 20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat