Przepis i sposób przygotowania na: Krakersowe kotleciki
Formować niewielkie medaliony. Oprószyć w tartej bułce, usmażyć na złoty kolor.
Najlepiej smakują polane sosem jogurtowym oraz kaszą gryczaną.
krakersy | 1 opakowanie |
tuńczyk w sosie własnym | 2 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek ząbki | 2 szt |
jajko | 1 szt |
musztarda | 5 łyzeczek |
majonez | 7 łyżek |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: