Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krajanka z ciasta francuskiego

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
cukier brązowy
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: Krajanka z ciasta francuskiego

Ciasto rozkładamy na stolnicy i tniemy w romby. Układamy na blasze wyłożonej papierem, smarujemy roztrzepanym jajkiem i posypujemy cukrem. Blachę wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 st. na 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Konczi 06.03.2015 12:13
szybko i smacznie :D
Babeczka35 06.03.2015 11:40
Fajny pomysł:)
zabcia117 06.03.2015 07:05
Pychotka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak