Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krajanka śledziowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 4 sztuki
koncentrat pomidorowy 200 g
olej do smażenia 3 łyżki
matijasy 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Krajanka śledziowa

Śledzie pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w piórka i poddusić na oleju, dodać na koncentrat . Następnie wymieszać ze śledziami i odstawić aby wystygło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 11.08.2012 15:50
dobry pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak