Przepis i sposób przygotowania na: kotlety selerowe
seler,ser,posiekaną cebulę,czosnek przeciśnięty przez praske,namoczoną bułkę,jajko,majonez,sól,pieprz-przekładamy do miski-wyrabiamy mase-formujemy kotleciki,obtaczamy w tartej bułce i smażymy
seler |
1 szt
|
jajko |
1 szt
|
cebula biała |
1 szt
|
czosnek |
2 ząbki
|
ser żółty |
20 dag
|
majonez |
1 łyżka
|
bułka czerstwa |
|
Sól czosnkowa jodowana Prymat |
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: