kotlety drobiowe panierowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet drobiowy

    4 szt.
  • jajko

    2 szt.
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    2 łyzki
  • olej do smażenia

    100 ml.
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    1 op.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet oczyścić, pokroić na kawałki i oprószyć przyprawą. Jajka rozbić w miseczce. Panierować w jajkach i bułce tartej Piec na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ajres 17.03.2011 16:00
bardzo lubie
Margo1 22.09.2010 16:38
Najprostrze danie i najsmaczniejsze

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat