Kotleciki z wątróbki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka drobiowa

    30 dag
  • jajko

    1 szt.
  • natka z pietruszki

  • cebula

  • sól

  • pieprz

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • bułka czerstwa

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umytą wątróbkę drobno posiekać, dodać rozmoczoną bułkę i pokrojoną natkę z pietruszki, cebulę, sól i pieprz. Dokładnie wyrobić masę. Formować kotleciki, obtaczać w bułce i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
treonina 31.05.2012 16:51
w takim razie to coś dla mnie! uwielbiam wątróbkę!
kamyk 12.02.2012 16:21
ojjj to chyba nie dla mnie , ale niektórzy lubią wątróbkę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat