Kotleciki z niemek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • niemki duże kapelusze

    10 sztuk
  • sól

    do smaku
  • Panierka:

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Niemki oczyścić, osuszyć, posypać solą, nałożyć panierkę, smażyć jak kotlety po obu stronach. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Karolcia12 14.11.2013 10:17
ciekawa nazwa grzybków
goofy9 27.06.2012 22:55
w lubuskim mówią na nie sowy a na podkarpaciu kanie :)
Emilia21 01.04.2012 11:22
mmm
Emilia21 01.04.2012 11:22
mmm
FAFIK 12.05.2011 22:41
fajny przepis, ale te grzyby też nie są mi znane
berys18 14.12.2010 07:31
sprawdziłam w necie, są takie grzybki, jadalne, ale ja ich nie znam. Przepis wypróbuję na innych grzybach
berys18 14.12.2010 07:30
myslałam że to pomyłka w nazwie, ale chyba nie
PaniMISIOWA 30.11.2010 16:50
ciekawe co to za grzyby... ja też nie wiem...
Myszka75 25.11.2010 09:57
no właśnie ja tez nie wiem co to za grzyby
pacpaw 24.09.2010 15:15
tez nie kojarze tego grzyba. moze sowa kania ?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat