Kotleciki z mintaja i makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela

  • mintaj

  • bułka

  • cebula

  • jajko

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zmieliłam 2 płaty mintaja, pół wędzonej makreli i 1 cebulę. Bułkę namoczyłam w mleku. Kiedy była miękka, wycisnęłam, posiekałam i dodałam do ryby. jajko, pieprz i przyprawę do ryb do smaku. Formowałam kotleciki, obtoczyłam w bułce tartej i smażyłam ok 8 minut.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 24.03.2017 03:32
Koniecznie muszę takie zrobić

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat