Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki porosołowe z ciecierzycą
Formować kotlety i smażyć na maśle klarowanym z obu stron.
marchewka ugotowana | 2 sztuki z rosołu |
pietruszka | 1 sztuka z rosołu |
seler | 1/2 sztuki z rosołu |
mięso | 200-300 gram z rosołu |
ciecierzyca ugotowana | 2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka posiekanej |
sól i pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka wędzonej |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: