Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki jajeczno-pieczarkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotleciki jajeczno-pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-jajecznopieczarkowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotleciki jajeczno-pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-jajecznopieczarkowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotleciki jajeczno-pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-jajecznopieczarkowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotleciki jajeczno-pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-jajecznopieczarkowe0-2.jpg)
jajko | 7 szt |
pieczarki | 10-15 dag |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
mleko | 1/2 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Przyprawa do zup Kucharek- w plynie | do smaku |
olej do smażenia | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
kajzerka | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: