Korniszony

Korniszony

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ocet

    1/2 litra
  • woda

    2,5 litra
  • sól

    3 łyżki
  • cukier

    8 łyżek
  • ziele angielskie

    do smaku
  • Liść laurowy suszony Prymat

    do smaku
  • koper

    do smaku
  • ogórki

    2 kg
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Korniszony

Zalewę sporządzić z octu , wody i przypraw.Zagotować i zalać ogórki w słoikach. Zakręcić i pasteryzować 20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Seba 01.09.2012 10:38
smaczne
Anio?eczek 21.08.2012 15:46
świetne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat