Koreczki z kabanosem i cebulką koktajlow

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebulkakoktajlowa

    10 sztuk
  • ogórek kiszony

    10 sztuk
  • ser w kostce

    20 dag
  • PATYCZKI

    10 sztuk
  • kabanos

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Podaję przepis na 10 koreczków: Kabanosa kroimy w kawałki ok 2cm i nadziewamy na wykałaczkę- to jest nasza podstawa. Ogórka kroję w plastry ok 1cm i nadziewam na kabanosa. Następnie ser kroję w kostkę i upycham na ogórka. Na samą górę nadziewam jedną cebulkę koktajlową. Z pozostałych ogórków robię wianuszek w koło talerza które można sobie podjadać :) (ogórka kroję wzdłuż na 4 ćwiartki) do ozdoby przekładam czerwoną papryką

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kate131 03.04.2013 17:12
zawsze dobra przekaska
przejs 25.08.2012 08:50
Superkolorowe :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat