Koreczki z fety i arbuza

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • arbuz

    1 kg
  • feta

    150 g
  • sałata

    2 liście
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Arbuza kroimy w plastry grubości 1cm, po czym kroimy kosteczki 1x1cm. Fetę kroimy w kosteczki. Wykałaczkę wbijamy kolejno w kostkę sera, następnie arbuza, układamy na talerzyku na sałacie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
eli82 22.02.2012 15:45
fajne!
olivka 12.09.2011 11:57
Mi się czesto feta rozpada jak ja kroję:_( Twoja wyglada świetnie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat