Koperkowy szczupak

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczupak

    2 oczyszczone sztuki
  • koperek

    1 pęczek
  • masło 82%

    1 łyżka
  • Papryka słodka mielona Prymat

  • sól

  • Pieprz czarny mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1.Każdą rybę przekrawamy na 3 części, nacieramy solą i pieprzem i papryką , posypujemy posiekanym koperkiem- "wklepujemy go w rybę "
2.Na każdy kawałek ryby kładziemy odrobinę masła , zawijamy w folię aluminiową ( każdy kawałek oddzielnie)
3.Pieczemy ok.25 min w 180st.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
w mojej kuchni 28.11.2015 15:29
same przysmaki do zjedzenia
SzczyptaChili 28.11.2015 14:39
Bardzo dobra :) Dziękuję :)
Franciszek 28.11.2015 00:42
dobra rybka
IKrakowianka 27.11.2015 21:53
świetna rybka
halina17 27.11.2015 19:05
Szczupak dobra ryba.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat